Welkom bij JAVO evenementen!


NIEUWS

JAVO VRIENDENTOERNOOI 2017

Op zaterdagavond 13 mei (vanaf 16u) staat ons avondtornooi 5 tegen 5 gepland. Dit voor vriendenploegen met spelers vanaf 16 jaar. Met een hapje en een drankje, een stevige beat en enkele wedstrijden in een sfeer van Fair – Play maken we er een gezellige avond van. Inschrijven kan hier .

Meer info
Inschrijven


JAVO JEUGDDAG 2017

De JAVO-jeugddag 2017 is weer in aantocht, een Fijne en Faire ontmoetingsdag voor alle kinderen. Dit jaar vind het plaats op 13 mei (09.00 - 13.00 u). Klik op één van onderstaande links voor meer informatie of om in te schrijven. Tot dan!

Meer info
Inschrijven

Javo jeugddag

Een happening voor jeugdspelers van 6 tot 14 jaar. We verwennen spelers, ouders en supporters met een:

Technisch circuit - Penalty-cup - Tornooi

4 uur top-voetbal-amusement!

Inschrijven

Javo vriendentoernooi

Een tornooi 5 tegen 5 waarop alle vrienden-ploegen welkom zijn. Neem net voor de vakantie op een sportieve, gezellige manier afscheid van je ploegmaats ... of start samen met je makkers een nieuw seizoen.

Welkom op ons Javo-Vriendenkring-tornooi!

Inschrijven

Javo gouden schoen

Een Gouden Schoen Uitreiking voor jeugdspelers. Een ware happening als MOTIVATIE voor de verdere ontwikkeling als voetballer. Weet zeker: Wie groeit als voetballer beleeft meer en meer PLEZIER aan zijn favoriete sport!

Javo sint

Zoals de Sint alle kapoenen beloont, wil onze Javo-Sint haar vrijwilligers, trainers en begeleiders, samen met hun kinderen belonen met een bezoek. Blijvend respect en waardering draagt het Javo-team hoog in het vaandel!