Recensies Gouden Schoen Uitreiking 2014

Recensies » Gouden Schoen Uitreiking 2014

Ruben Fransen, K. LIERSE S.K.
Gouden schoen U11

Beste,

Wat hebben jullie het weer knap in elkaar gestoken, alles wat dik in orde. Ruben zijn trofee staat weeral te pronken op zijn kamer samen met zijn leuk t-shirt. Alleen vonden we het spijtig dat we niet wat langer konden bijpraten, maar de gasten moesten er vroeg uit de volgende dag. In ieder geval zoals jullie het zouden zeggen een zeer dikke duim voor heel het team.

Groetjes,

Rudi, Hedwig , Ruben , Pieter  Fransen
Breugelmans Alexander, K.F.C. PULLE
Zilveren schoen U8

Superavond gehad, zowel ouders als kids!

Kan je me al wat meer info geven over de extra trainingen, ik heb het in de ploeg gegooid en heb van een drietal ouders onmiddellijk positief antwoord gehad, ik zou het super vinden mocht ik heel het ploegje of toch ne man of zes zover zou krijgen maar dan moet ik meer kunnen vertellen, datum, uur, prijs...

Laat maar iets weten!


Sportieve groeten,

Ronnie.
De Schutter Berre, K.F.C. HERENTHOUT
Zilveren schoen U7

Beste Jan,

Het was een gezellige avond. Wij hebben er als gezin enorm van genoten en onze Berre had een avond om nooit te vergeten. Ik zou zeggen doe zo voort en laat de andere maar zeggen maar jullie zijn goed bezig. Bedankt aan iedereen voor de steeds goede zorgen van onze zoon. Met de paasstage zijn we op vakantie tot grote spijt van onze Berre maar in juli zal hij er weer bij zijn.

Groetjes fam De Schutter 
De Bie Tim, K.S.K. HEIST
Gouden schoen U7

Beste trainer Jan,
Beste trainer Robin,
Beste trainers,
Beste allen van Javo-Vriendenkring,

Wij waren aangenaam verast van de ontvangst afgelopen vrijdag.  Zeer mooie omgeving en lekkere hapjes en drankjes in overvloed.  Een dikke duim voor iedereen !!

Het is fijn dat de spelertjes op deze manier gestimuleerd worden.  Ons Timmeke was alleszins zeer trots om de schoen in ontvangst te mogen nemen.  Hij draagt trouwens met trots zijn voetbalshirt.  Ook zijn javo-hoody van verleden jaar is en blijft zijn favoriete kledingstuk !

Ik kan alleen maar spreken van Tim maar hij is sinds de ontdekking van JAVO gegroeid, niet alleen op technisch vlak maar ook op persoonlijk vlak.

De kleine kleuter die we voor de eerste maal –  ik alleszins met een bang moederhart – lieten vertrekken twee jaar geleden voor ganse dagen bij de opleiding is niet meer…   Stom van verbazing mochten wij toen vaststellen dat hij niet alleen vooruitging op voetbalgebied maar ook ‘zelf’ zijn kleding had aangedaan en in de douche geweest was… 

Nu met de laatste stage is hij zelfs mondiger geworden en we zien op het veld dat hij de techniek van JAVO mee heeft.

Tim gaat altijd met veel plezier naar JAVO en vol motivatie.

Laat jullie niet uit het lood slagen door slechte commentaar ! Jaloezie speelt steeds mee in dergelijke zaken en commentaar leveren op andere is snel gebeurd.  De oefening is om dit naast je neer te leggen en er niet teveel van aan te trekken. Als je dat wel doet hebben ze hun slag al thuis gehaald.   Dit neemt niet weg dat je zelfkritiek niet mag schuwen want zo alleen kan je vooruitgaan en het nog beter maken dat het al is.

Wij zien en voelen alleszins aan de levende lijve  hoe jullie kinderen motiveren en ‘blijven’ motiveren.  

Doe zo voort !!

 

Met vriendelijke groeten,

Inne en Mark De Bie-Saelen

Ouders van Tim De Bie
Kerckhofs Yenthe, K. LIERSE S.K.
Zilveren schoen U14

Beste Jan,Robin,trainers en leden van de vriendenkring,

Hartelijk dank voor deze geweldige 'gouden schoen' avond...wij hebben enorm genoten van de filmpjes en al de vrolijke gezichtjes op de kindersnoeten ! Het deed deugd jullie allemaal nog eens terug te zien,en nog maar eens herinnert te worden dat alles voor onze kids bij Javo is begonnen...zoveel techniek,zoveel talent,zoveel inzicht,zoveel voetbalvreugde hebben onze kids aan jullie allemaal te danken ! Ook de receptie en de lekkere hapjes waren TOP ! Speciale dank om Yenthe nog maar eens te laten stralen ...

JAVO jullie zijn TOPPERS van klein tot groot, van jong tot net iets ouder....DANKUWEL ALLEMAAL !

groetjes Miranda,Marc,Myrthe,Yenthe en Yoran  
Voet Ferre, K.V.C. WESTERLO
Zilveren schoen U11

Een dikke proficiat voor de organisatie van de uitreiking, en trouwens voor heel de werking rond het javo-gebeuren. Ferre voelt zich een meer completere voetballer dankzij jullie aanpak. Dikke duim!

Grts wim
Dockx Bernard, K.F.C. GROBBENDONK
Gouden schoen U13

Hoi Jan,

Het was zeker en vast een geslaagde avond. Er was weer veel energie ingestoken en natuurlik een warm hart.

Het doet steeds deugd onze kinderen te zien glunderen, en dat komt natuurlijk door jullie allemaal. BEDANKT daarvoor.

Bernard was natuurlijk heel enthousiast over de Mei-training. Wanneer kan ik hem en ook Mathias Pols inschrijven voor deze aktiviteit?

Groetjes Lies
Singh Daniƫl, K. RACING EMBLEM
Gouden schoen U8

Dag Jan en JAVO-team,

Vanmorgen zijn Adam en Daniël begonnen aan de Paasstage. Het programma voor deze week klonk vanmorgen alvast veelbelovend!

Met heel wat vertraging alsnog een reactie op uw mail.

Wat ik toch eerst zeker wil zeggen is dat ik jullie aanpak van de voetbalstages zéér professioneel vind. De organisatie en de begeleiding van de kampen is gewoon top.

Op jullie stages is er niet alleen aandacht voor het technische aspect maar ook voor de ontwikkeling van elke speler. Zelfvertrouwen leer je niet aan door een oefening te doen, zelfvertrouwen geef je een kind. Volgens mij staat dit niet in een handleiding en komt dit vanuit de trainer. En dat is wat jullie stage zo bijzonder maakt.

De Gouden Schoen Uitreiking was super-leuk! Daniël is erg fier op zijn schoen, de hele klas heeft de schoen al mogen aanschouwen! Maar ook de families Singh en Hermans zijn zéér trots!

En wat een fijn ontvangst: hapjes, drankjes en vertrouwde gezichten in een mooie locatie. En veel blije gezichten! Het was goed om ook eens de mensen te zien die misschien wat meer achter de schermen aan het werk zijn. Zij verdienen het om in de bloemen te worden gezet! Dat sommigen zich al jaren inzetten voor JAVO, is een bewijs dat jullie goed bezig zijn.

En ook voor het prachtige t-shirt wil ik jullie bedanken, héél erg mooi!

Ik heb alleen maar lovende woorden voor het JAVO-team. En dus graag tot een volgende keer!

 

Vriendelijke groeten,

Irene Hermans, mama van Daniël en Adam
Wietse Van den Eynde, ZWART WIT EENDRACHT KESSEL
Bronzen schoen U9

Beste Jan en alle medewerkers van JAVO,

Voor ons was het de eerste keer zo’n uitreiking, dus wisten we niet echt wat er op ons af ging komen. Maar wij waren in ieder geval positief over het verloop en vonden het best eens een eyopener om al die filmpjes en verdere ‘achtergrond info’ eens te horen. Ook de hapjes en het drinken was prima verzorgd.

Het gaat er vooral om dat de jongens plezier hebben en iets bijleren op een manier zoals het volgens ons hoort…

Voor ons staat JAVO altijd voor zeer vriendelijk onthaal, een positieve aanpak en een erg tevreden voetballertje 

DUS doe zo voort zou ik zeggen, Wietse is er in de zomer weer bij.

Ps We hebben er voor gekozen om Wietse bij Bevel te laten voetballen, dus een transfer ;-).

 

Groetjes,

Peter, Tjerina, Arjen en Wietse
Vandevelde Matisse, K.V.V. COXYDE
Bronzen schoen U7

Geachte Jan,

Een dikke proficiat voor U en het Javo-Vriendenkring TEAM voor het welslagen van een mooie avond. 

Het was zeker de moeite waard om holderdebolder Nieuwpoort te verlaten om uiteindelijk nog op tijd in Zandhoven te geraken.

Niet alleen de kids werden in de bloemetjes gezet doch ook de ouders konden meegenieten van een lekker hapje en drankje.

Het was een ontspannende avond, door de gastvrijheid van het TEAM gevoed, waar genieten centraal stond.                             Doe zo voort !